VIP Summit Club hos Everest Poker

Everest Poker kan tilbyde alle deres spillere et glimrende VIP program hvor der er store præmier på spil. Du deltager i VIP programmet hos Everest Poker lige så snart du har optjent dit første Summit Point, og hvis du er en ihærdig spiller er der rig mulighed for at få uhørt flotte tilbud. Trofaste spillere som optjener mere end 30.000 point om måneden kan træde ind i de eksklusive rækker for spillere på niveauerne The Death Zone eller The Summit. Her vil de store belønninger være til at få øje på, og det er ikke kun kontante bonusser der findes her.

Særlige fordele

Der hvor det for alvor begynder at blive sjovt hos Everest Poker er hvis du kommer på VIP niveauet kaldet Camp IV eller bedre. Her vil du nemlig få adgang til en ugentlig $3500 freeroll såvel som mulighed for live chat, højeste prioritet hos kundeservice, assistance ved tilmelding til live turneringer, mulighed for at ombytte SP point til live turneringer og invitation til særlige VIP begivenheder. Man kan derfor roligt sige at der er masser af fede ting i vente hvis du har mod på at blive VIP spiller hos Everest Poker og klatre op af stien til de øverste niveauer.

Start i dag

Start allerede i dag med at gå op i det store VIP niveau og se hvor langt du kan komme. Everest Poker giver dig desuden en flot $500 bonus på din første indbetaling, så der er masser af gode ting i vente for de spillere som ønsker at spille hos denne populære udbyder. Tjek de mange fordele for de individuelle VIP niveauer og oplev hvordan et ægte VIP program bør fungere.

Opret din gratis konto hos Everest Poker allerede i dag og få din bonus her når din første indbetaling er foretaget.