Store races i september hos Betsafe Poker

Hvis du spillede med på cashgame bordene hos Betsafe Poker i august måned vil du også være klar over at der blev delt usandsynligt mange penge ud til alle deres kunder. Nu gentager Betsafe Poker den store succes og uddeler igen $125.000 i september måned til de spillere som er mest flittige på de virtuelle borde. Endnu engang er de mange penge delt op i 2 separate races der hver har en varighed på 14 dage der sikrer dig maksimal værdi og masser af kontante grunde til at spille lidt ekstra online poker.

Vind op til $7500

Vinderen af hvert race vil modtage en kontant præmie på $7500, og det kræver selvfølgelig en væsentlig aktivitet da mange spillere vil deltage og forsøge at kapre førstepladsen og de mange penge som venter. Der er dog også masser af penge til de spillere som ikke har den tid der kræves for at vinde, og derfor vil hele 100 spillere i hvert race blive kontant belønnet. Den mindste præmie er på $100, og det er en rigtig flot gevinst når man samtidigt ser på den gode struktur som Betsafe Poker er kendt for at have i alle deres kampagner.

Særlig $5000 freeroll

Alle spillere der ender i top 15 i hvert rake race i september måned vil modtage en invitation til en særlig $5000 freeroll hvor der er pakker til GSOP Live på spil samt turneringsbilletter til de ugentlige finaler hvor man kan vinde en af de komplette pakker. Desuden vil spilleren der ender på en 6. plads i turneringen modtage $120 i trøstepræmie.

Der er derfor god grund til at begynde at spille hos Betsafe Poker, og du kan samtidigt spille en af deres store sign-up bonusser fri på samme tid. Vælg den bonus der passer til dig og gå i gang hos Betsafe Poker nu.