Store freerolls hos Party Poker

Hver måned kan man som aktiv spiller hos Party Poker spille med om mere end $100.000 i freeroll præmier. Hver eneste dag tilbyder Party Poker en lang række spændende turneringer som intet koster i gebyr og sikrer deltagerne store præmier. Som oftest er det kolde kontanter der venter de dygtige og tålmodige spillere, men hvis man ikke har noget imod at gå op mod store felter kunne Party Poker også blive stedet man vinder adgang til live turneringer. For at give selv hobby spillere muligheden for at vise deres værd til store internationale events kan man nemlig vinde adgang til turneringer som WSOP og WPT gratis.

Masser af store freerolls

Det store udbud af freerolls gør det spændende for spillere på lave niveauer at oprette sig hos Party Poker. Der vil udover de lækre kontante freerolls også være et væld af satellitturneringer hvor man gratis kan kvalificere sig til de store online turneringer hos Party Poker. Hver dag kan du finde forskellige sub-satellitturneringer som kan sende dig videre til f.eks. Monthly Million en gang om måneden eller den ugentlige $250.000 garanterede turnering. Mulighederne er uendeligt store, og hvis du overvejer at starte med at spille om rigtige penge hos Party Poker bør du også se nærmere på deres point-turneringer.

De forskellige point-turneringer kører hver eneste aften og er en meget nem måde at komme videre til store finaler. I disse finaler vil du typisk kunne vinde adgang til de store ugentlige og månedlige turneringer, og når indskuddene blot lyder på optjente point er der ekstra gode grunde til at placere ens spil hos Party Poker hver eneste dag.

Op til 50 % i rakeback

Tjek de mange lækre freerolls og point-turneringer ud hos Party Poker. Der er masser af gode muligheder, og med det nye forbedrerede VIP program kan du få helt op til 50 % i Party Poker rakeback.

Deltag i gratis tureringer her!