Stor Rebuy turnering hos Classic Poker

Der er netop kommet en lang række nye spændende turneringer hos dansk ejede Classic Poker. De nye turneringer byder på store garanterede præmiepuljer og for spillere som vil prøve kræfter med en ny variant tilbydes nu også en stor fast Pot Limit Omaha turnering.

For at spille med i de nye turneringer hos Classic Poker skal du bare finde de nye turneringer i lobbyen og registrere dig. Med disse nye turneringer er der kommet endnu flere gode grunde til at spille hos Danmarks ældste skattefrie pokerside.

€10.000 garanteret

Den mest spændende turnering af de 3 nye må siges at være den store €10000 garanterede Rebuy turnering. For bare €5.50 kan du spille med om mere end 70.000 skattefrie kroner, og denne store turnering vil blive spillet hver tirsdag, onsdag og torsdag. Med det meget lave indskud og enormt høje præmiepulje må den siges at være en turnering der er værd at spille med i.

Hvis du synes at turneringer med særdeles lave indskud og masser af penge på højkant er den nye €5000 Rebuy turnering sikkert også en der vil falde i din smag. For bare €1.10 kan du spille med om mindst €5000 hver eneste mandag, fredag, lørdag og søndag. Denne turnering henvender sig især godt til spillere som er knap så øvede og alligevel gerne vil spille med om masser af penge for meget lave omkostninger.

PLO turnering

Tredje og sidste turnering i rækken er en spændende Pot Limit Omaha turnering. Denne turnering spilles alle ugens dage, og for €11 kan du spille med om €2000 og vise dine evner i denne action fyldte variant som efterhånden er ved at vinde sig ind i hjertet på alle danske pokerspillere.

Tjek de mange nye store turneringer hos Classic Poker og vind masser af skattefrie kroner. Få desuden op til €1000 i bonus og 30 % i rakeback hver måned.