Stor point butik tilbydes hos Unibet Poker

Når snakken falder på shopping er det som regel kvinder der er i fokus. De har nemlig ofte en trang til at skulle eje alt inden for tøj, makeup, sko og des lige.

Det er dog ikke en dum ting at forkæle sig selv som mandelig pokerspiller fra til en anden, og det er noget man har mulighed for at gøre ved at spille hos Unibet Poker.

Her kan du nemlig finde en storslået VIP butik hvor i du kan købe fede ting for alle dine optjente poker point.

Et utal af produkter

For at vise en stor tak for dit vedvarende spil hos Unibet Poker, vil der derfor også være et utal af produkter som du alle kan købe.

Man kan således få alt lige fra tøj til computere, mp3 afspillere, bøger, rejser og meget andet. Der er næsten ingen begrænsning for hvad der her tilbydes, så det kan godt betale sig at blive kunde hos Unibet Poker.

Efter at du har oprettet en konto og er gået i gang med at spille, vil du nemlig automatisk optjene player points. Det er disse som man kan bruge som en slags valuta i VIP butikken.

Kom i gang nu

Det er både nemt, hurtigt og indbringende at oprette en konto hos Unibet Poker. Lige så snart at du har installeret deres software er du nemlig klar til at få en bonus.

Unibet Poker giver en 100 % bonus på op til €135 til alle nye kunder, og der er således cirka 1000 kroner i vente for nye spillere.

Derudover er der også fine muligheder for at blive belønnet med rakeback uge efter uge, og med den enorme VIP butik er der selvsagt ingen grænser for hvor meget man kan forkæle sig selv.

Vælg derfor at besøge Unibet Poker med det samme og få adgang til den store online butik samt mange andre fordele.

Besøg Unibet Poker