Sport og Odds

betsafe_dansker_dong

Her på bloggen beskæftiger vi os primært med poker, men da vi har forståelse for, at mange pokerspillere også har en forkærlighed for sportsbetting, kommer vi her med et par gode råd til odds-spillerne.

Med udgangspunkt i et par gode bonusser, vil vi give dig de bedste kort på hånden i din jagt på din næst online bookie, og vi garanterer dig, at du med disse tilbud kommer godt i gang med ekstra skillinger på kontoen. Læs med her!

 

Sportsbetting og odds

Sportsbetting er når man spiller på odds på diverse sportsbegivenheder, og det er klart den mest foretrukne gambling variant i Danmark i dag. Du kender sikkert selv masser af mennesker som oddser på fodbold, håndbold eller måske endda udfaldet af et folkevalg i Danmark. Mulighederne er uendelige for at satse og vinde penge, og et af de steder flest danskere spiller på sport er hos Danske Spils Oddset.

Læs om sportsbetting og odds hos Danske Spil her, og se hvad det er, som lokker tusindvis af danskere til Oddset, når der skal satses penge på en stor kamp i Champions League eller måske en etape i Tour de France.

 

Kom igang med en god sportsbetting bonus

I modsætning til poker, hvor du først skal spille bonussen fri for at få adgang til bonuspengene, får du med en sportsbetting bonus flere penge at spille for med det samme, du sætter penge ind.

Et typisk bonus-tilbud fra en dansk bookmaker kunne lyde på 100% op til 1000 kr. i bonus, hvilket betyder, at bookmakeren matcher dit første indskud med 100% op til en maksimal bonus på 1000 kr. Altså skal du indbetale 1000 kr. første gang, for at aktivere den fulde bonus på 1000 kr. Herefter vil du have 2000 kr. at spille for med det samme, men det er værd at huske på, at bonussen er underlagt et gennemspilskrav som varierer fra bookmaker til bookmaker.

Netop derfor kan det være en god idé at sammenligne bonusserne hos bookmakerne INDEN du sætter penge ind, og her kan du f.eks. besøge den danske bonus-guide BonusRiders, hvor man har samlet de bedste danske sportsbetting bonusser i én liste, så du altid nemt kan se, hvor du får den største bonus netop nu.

Vi anbefaler altid at du nærlæser regler og vilkår for ethvert bookmaker-tilbud, du overvejer at tage imod. Det er nemlig altid en god idé at kende gennemspilskrav for en bonus eller et free bet, inden du accepterer det, så du er sikker på at du ved hvad der skal til før du kan hæve bonuspenge eller free bet-gevinster til din bankkonto.