Sport og Odds

betsafe_dansker_dong

Her på bloggen beskæftiger vi os primært med poker, men da vi har forståelse for, at mange pokerspillere også har en forkærlighed for sportsbetting, kommer vi her med et par gode råd til odds-spillerne.

Med udgangspunkt i et par gode bonusser, vil vi give dig de bedste kort på hånden i din jagt på din næst online bookie, og vi garanterer dig, at du med disse tilbud kommer godt i gang med ekstra skillinger på kontoen. Læs med her!

 

Sportsbetting og odds

Sportsbetting er når man spiller på odds på diverse sportsbegivenheder, og det er klart den mest foretrukne gambling variant i Danmark i dag. Du kender sikkert selv masser af mennesker som oddser på fodbold, håndbold eller måske endda udfaldet af et folkevalg i Danmark. Mulighederne er uendelige for at satse og vinde penge, og et af de steder flest danskere spiller på sport er hos Danske Spils Oddset.

Læs om sportsbetting og odds hos Danske Spil her, og se hvad det er, som lokker tusindvis af danskere til Oddset, når der skal satses penge på en stor kamp i Champions League eller måske en etape i Tour de France.

 

Kom igang med en god sportsbetting bonus

I modsætning til poker, hvor du først skal spille bonussen fri for at få adgang til bonuspengene, får du med en sportsbetting bonus flere penge at spille for med det samme, du sætter penge ind.

Et typisk bonus-tilbud fra en dansk bookmaker kunne lyde på 100% op til 1000 kr. i bonus, hvilket betyder, at bookmakeren matcher dit første indskud med 100% op til en maksimal bonus på 1000 kr. Altså skal du indbetale 1000 kr. første gang, for at aktivere den fulde bonus på 1000 kr. Herefter vil du have 2000 kr. at spille for med det samme, men det er værd at huske på, at bonussen er underlagt et gennemspilskrav som varierer fra bookmaker til bookmaker.

Netop derfor kan det være en god idé at sammenligne bonusserne hos bookmakerne INDEN du sætter penge ind, og her kan du f.eks. besøge den danske bonus-guide BonusRiders, hvor man har samlet de bedste danske sportsbetting bonusser i én liste, så du altid nemt kan se, hvor du får den største bonus netop nu.

Vi anbefaler altid at du nærlæser regler og vilkår for ethvert bookmaker-tilbud, du overvejer at tage imod. Det er nemlig altid en god idé at kende gennemspilskrav for en bonus eller et free bet, inden du accepterer det, så du er sikker på at du ved hvad der skal til før du kan hæve bonuspenge eller free bet-gevinster til din bankkonto.

 

Sådan udregnes odds – Og derfor skal du vælge de højeste

Der er mange forskellige råd og taktikker til, hvordan man bliver en vinder indenfor odds. Der er dog ting der er vigtigere end andre, og det er, at man man altid vælger at spille til det højeste odds man kan finde.

Her snakker vi ikke om, at du skal spille til et usandsynligt højt odds, men at når du har fundet din kamp, skal du spille hos den bookmaker, hvor de tilbyder det højeste odds.

I længden har det nemlig stor betydning for dig, og det kommer vi til at fortælle dig om lige om lidt. Først starter vi dog med, hvordan odds udregnes, da det er en vigtig del i forbindelse med at blive en vindende oddser.

Sådan udregnes odds

Når bookmakerne sætter et odds, placeres det af en oddssætter. Denne person skal nu vurdere sandsynlighederne på hændelser i en kamp. Det er bl.a. hvem der vinder kampen, hvor mange mål der scores osv.

Oddssætteren sætter sin chancevurdering ud fra alle mulige forskellige faktorer. Det er både truppen, modstanderen, banen, statistikker og meget mere. Hvis oddssætteren mener, der eksempelvis er 50 % sandsynlighed for, at der kommer over 2.5 mål i en kamp, så vil han/hun sætte oddset til omkring 2.00 gange igen.

For at du kan blive en vinder indenfor odds, skal du lave din egen chancevurdering, og ende på en procentsats, der er højere end det, som bookmakeren har vurderet den til.

Hvis du vurderer, at der er 55 % sandsynlighed for, at der kommer over 2.5 mål i kampen, så er det et rigtig godt odds, hvis du kan få odds 2.00. Hvis du derimod kun mener, at der er 49 % sandsynlighed for det, så er det et dårligt odds, og så skal du holde dig fra det.

For at få succes, skal du gange din chancevurdering med oddset. Hvis det giver over 100, så har du fundet værdi i et væddemål. Du bør derfor kun spille kampe, hvor du samlet ender på over 100.

Og det får os frem til det næste punkt:

Sammenlign odds – Vælg altid det højeste

Fordi chancevurderingen betyder rigtig meget i forbindelse med odds, så er det vigtigt, at du altid vælger det højeste odds. Der er rigtig mange bookmakere med dansk licens, og du kan spille hos dem alle.

Du skal derfor sammenligne oddsene på siderne, så du ender med det højeste odds. Hvis du ikke gør dette, vil du tabe penge i længden, og det kan lige netop være forskellen på, om du få succes eller ej.

Hvis du har en chancevurdering på en kamp på 50 %, og du bliver tilbudt odds 1.90 på den ene side, så har du ikke fundet et væddemål med værdi. Hvis en anden bookmaker derimod tilbyder odds 2.10, så er der værdi i væddemålet.

Det er præcis samme væddemål, og du havde vundet/tabt begge steder, forskellen er bare, at når du vinder, så vinder du flere penge, og det har stor betydning på lang sigt.

Hvis du havde spillet 1.000 kr. ville du vinde 200 kr. mere. 200 kr. er 20 %, og det er en vanvittig stor forskel, især hvis du har en drøm om at skulle leve af betting.

Når du skal sammenligne odds, kan du enten vælge at gøre det selv, ved at tage en rundtur til de mange forskellige bookmakere, eller du kan besøge en side, hvor de sammenligner oddsene for dig.

Det er klart den letteste løsning, og her skal du faktisk blot finde den kamp og det marked, som du gerne vil spille på, og så fortæller den dig, hvor du finder det højeste odds.

Hvis du skal have det højeste odds, er det vigtigt, at du har en konto hos de fleste bookmakere med dansk licens. Det er dog lovligt, og det er der ingen problemer i. Så du skal bare give den gas, og så er du klar til at blive en vinder.