Spil skattefri poker hos Classic Poker

Der findes næppe noget værre end at se skattevæsnet tage sin bid af kagen, når du vinder stort i poker. Derfor er det vigtigt at man tænker sig om med, hvor man vælger at spille online poker.

Som Danmarks ældste skattefrie pokerside er Classic Poker det oplagte sted at spille poker for danske spillere. Med en officiel erklæring på at både gevinster, bonusser og rakeback er fritaget for beskatning i Danmark, er der masser af gode grunde til at blive kunde hos Classic Poker. Udover at Classic Poker er 100 % skattefrit for danske spillere, er der masser af ting ved Classic Poker der trækker op i den samlede bedømmelse.

Rakeback og bonus til alle

Classic Poker giver nemlig alle deres nye spillere en fremragende sign-up bonus på hele 200 % og op til €1.000. Den store bonus kræver blot et indskud på €500 for at få €1.000 i bonus, og udover den store bonus får alle spillere hos Classic Poker også 30 % i rakeback hver eneste måned. Det eneste krav for at modtage rakeback er at du minimum raker for €100 i den forløbne måned. Dermed er der et væld af gode grunde til at kigge forbi Classic Poker og blive kunde allerede i dag.

Henrik Witt er manden bag Classic Poker, og han står også for den hurtige og professionelle kundeservice, som alle spillere hos Classic Poker frit kan benytte. 18 timer i døgnet sidder de dygtige medarbejdere hos Classic Poker klar til at betjene dig, hvis du måtte have spørgsmål eller uoverensstemmelser med dit spil hos Classic Poker. Dermed behøver du ikke lede længere efter det ultimative sted at spille online poker.

Opret dig gratis nu

Opret dig hos Danmarks ældste skattefrie pokerside i dag og få helt op til €1.000 i bonus og hele 30 % i rakeback hver måned hos Classic Poker!

Lav en Classic Poker konto!