Spil poker hos Party Poker

Siden tidernes morgen har Party Poker været en af de helt tunge udbydere af online poker. Med et vanvittigt stort udbud af poker kan du her nyde næsten alle former for poker og der er faktisk en lang række gode grunde til at du skal vælge netop denne udbyder.

Her finder du nemlig masser af store turneringer inklusive den månedlige million dollar turnering, cash games på alle takster og ikke mindst et overdådigt VIP program der giver dig mulighed for at få uhørt høje rabatter på dit spil.

Derudover ejes World Poker Tour også af Party Poker, så hos dette pokerrum kan du kvalificere dig til alle kommende WPT events. Dette kan endda gøres gratis ved at spille med i daglige freerolls.

Sikker online poker

For at udbyde poker i europæiske lande skal man have en godkendt og “streng” licens fra lande som Gibraltar eller Malta. Party Poker er reguleret af regeringen i Gibraltar og med deres meget høje sikkerhedskrav kan du være helt sikker på at alt foregår som det skal hos denne udbyder.

Derudover er alt spil og diverse transaktioner krypteret med 128 bit der gør at ingen kan få adgang til hverken dine penge eller dine personfølsomme oplysninger. Ydermere så er selskabet bag pokerdelen noteret på London Stockexchange og er dermed underlagt et hav af love og regler.

Få skattefri $500 bonus

Nye kunder hos Party Poker der indtaster koden RIDE500 under tilmelding vil blive tildelt en 100 % bonus på op til $500. Som alt andet du vinder hos Party Poker er denne bonus komplet skattefri, og det kan meddeles at Party Poker er erklæret 100 % skattefrit af SKAT. Du kan derfor nyde dine gevinster i ro og mag samtidig med at du spiller mere end 2500 kroner fri med deres generøse velkomstbonus.

Prøv Party Poker allerede i dag og husk at bruge koden RIDE500 så du kan få markedets bedste bonus hos Party Poker. Tjek desuden deres VIP program der giver dig ekstra mange muligheder inklusive at veksle optjente point til kontanter.

Få Party Poker bonus. Klik her!