Spil med om din del af 65 millioner hos Betsafe Poker

Hver måned kan man som kunde hos Betsafe Poker, spille med om en stor samlet præmiepulje på i alt $13.000.000, fordelt på alle deres garanterede turneringer.

Der spilles hver eneste måned, massevis af forskellige online pokerturneringer hos Betsafe Poker. Hvor der samlet set er garanterede pengepræmier for i alt $13 millioner, og det bedste ved det hele er, at du kan vinde din andel af dem, måned efter måned. Hvad der er endnu bedre er, at Betsafe Poker gerne vil give endnu flere af deres kunder, chancen for at spille med om de mange dejlige og skattefrie pengepræmier.

Derfor har Betsafe Poker valgt, at give billetter væk til en samlet værdi af $10.000, til de mange forskellige online turneringer. I alt giver Betsafe Poker hele 200 turneringsbilletter væk hver eneste måned, som giver adgang til de daglige turneringer med store garanterede præmiepuljer. Der er 2 forskellige måder du kan få fingrene i de mange gratis billetter på. Enten kan du optjene et vist antal point hver måned, eller du kan spille med i de sjove Sit & Go Heads up kvalifikationsturneringer.

Bes’g pokersiden og læs mere om de mange promotions som tilbydes pokerspillere hos Betsafe og læs om deres cashback program hvor du hver måned belønnes med kontanter i forhold til hvor meget poker du har spillet måneden før.

Få Betsafe Poker bonus her!