Spil GSOP VIII hos Betsafe Poker

Fra den 26. februar sker der noget helt specielt hos Betsafe Poker. Her vil startskuddet nemlig lyde til den ottende udgave af Grand Series of Poker Online, og du er inviteret med til festen. Frem til den 18. marts vil der blive spillet hele 18 turneringer online hos Betsafe Poker, og der er en samlet garanteret præmiepulje på $3.250.000. Som om at det ikke skulle være nok med mere end 3 million dollars garanteret, vil vinderen af hver event også få en gratis billet til den storslåede GSOP Grand Slam finale som har en værdi af $5000.

Også for de små spillere

Med indskud fra $54 og helt op til $5000 kan det være en forholdsvis bekostelig affære at være med i GSOP Online, men heldigvis er der også tænkt på de små spillere i forbindelse med denne turneringsserie. Derfor vil der blive afholdt en mini udgave i selvsamme periode, og her er der lidt mere menneskelige indskud at forholde sig til. Heldigvis finder man også her store præmiepuljer i hver eneste begivenhed, så det er ikke din pengepung eller din bankroll der sætter begrænsningen for hvordan du når til tops i denne udgave af GSOP.

Leaderboard

Betsafe Poker kan åbenbart slet ikke få nok af at give deres spillere forhøjet værdi, og derfor finder man nu også et leaderboard i forbindelse med denne ottende sæson. Det betyder at den spiller som laver flest gode placeringer frem til den 16. marts vil få en $5000 Grand Slam billet, og de øvrige spillere vil få tildelt en billet til en freeroll hvor i der også kan vindes sæder til den store finale.

Snyd ikke dig selv for at være med i denne udgave af GSOP med endnu mere værdi end førhen, og opret dig hos Betsafe Poker straks.