Spil gratis Zoom poker hos PokerStars

Hvis du har en pokerkonto hos PokerStars, kan du spille alt det gratis Zoom poker hos PokerStars du har lyst til. Du kan også vinde ægte penge med Zoom poker.

Hvis du ikke allerede har prøvet at spille Zoom poker hos PokerStars, så skal du helt ærligt prøve at tage et spil med det samme. Det er noget af det mest spændende du komme ud for, og du kan faktisk prøve det ganske risikofrit til at starte med.

Alle med en PokerStars konto, har nemlig ret til at spille Zoom poker helt og aldeles gratis. Det betyder naturligvis også, at man heller ikke kan vinde ægte penge. Men du har en god og fair chance for, at få sat dig ordentligt ind i måden at spille Zoom poker på. Inden du begiver dig ud i at spille zoom poker for ægte penge.

Hvad er Zoom Poker?

Det er nemlig ikke helt den samme måde man spiller zoom poker på, som det er når man eksempelvis spiller en almindelig online turnering på.

Den store forskel på zoom poker og traditionelt poker er, at man i en traditionel pokerturnering sidder ved det samme bord i en længere periode.  Eller hvis man spiller traditionel cashgame poker, så sidder man ved det samme bord, indtil man frivilligt vælger at rejse sig og finde et andet bord.

Når man spiller zoom poker, så har man ikke den samme mulighed som når man spiller cashgame på normalvis. Med zoom poker, er man tvunget til at skifte pokerbord efter hver eneste hånd. Men det er ikke bare når hånden er færdig, det er når du selv er færdig med din hånd. Det vil sige, at hvis du vælger at smide din hånd, inden floppet eller efter floppet. Så vil du automatisk blive dirigeret videre til det næste bord.

Du sidder med andre ord ikke med de samme modstandere, i andet end 1 hånd af gangen. Det kan godt virke en smule syret i starten, men når man først har vænnet sig til det, så er det rent faktisk ganske underholdende.

Har du lyst? Så kan du oprette en PokerStars allerede med det samme. Det er gratis at blive registreret som kunde hos PokerStars, og det koster heller ikke noget, at downloade og installere deres pokersoftware. Hvis du husker at skrive PokerStars bonuskoden PSP7824, vil du blive i stand til at få op til $600 i PokerStars bonus.