Se de store spille gratis hos Party Poker

Det kan være rigtig sjovt at se de store stjerner spille ved den grønne filt, og hos Party Poker har de lavet deres egen hjemmeside kaldet Party Poker Tv. Her kan man følge med i deres cashgame kaldet The Big Game hvor de store stjerner mødes og forsøger at udspille hinanden. Udover The Big Game er der også masser af videoer fra Premier League Poker og meget andet, så man har både mulighed for at se videoer fra de største turneringer og cashgames helt gratis. Du behøver ikke engang at være kunde hos Party Poker for at nyde de mange videoer.

En god beskæftigelse

Hvis man selv spiller poker kan det være en rigtig god ting at se lidt videoer til afveksling fra pokerbordene. På denne måde kan man nemlig komme ind i tankegangen blandt nogle af de bedste spillere i hele verden, og finde ud af hvordan de spiller deres hænder. Særligt for dem der spiller turneringer online eller live er der mange gode ting at opsnuse ved f.eks. at se Premier League Poker. Uanset hvad du er til vil du få timevis af underholdning gratis hvis du besøger deres hjemmeside.

Spil hos Party Poker

Man skal heller ikke på nogen som helst måder undervurdere Party Poker. De har nemlig et af verdens bedste pokersites hvor man finder action 24 timer i døgnet og benytter sig af den førende software. Udover den gode software er Party Poker også stedet hvor et utal af saftige kampagner finder sted hver eneste måned, og hvis man ikke har en konto endnu kan man få op til 3000 kroner ekstra. Dette gøres ved at tilmelde sig med koden RIDE500, og så vil en 100 % bonus blive sat ind på ens konto efter første indbetaling af midler.

Tilmeld dig Party Poker