Sådan finder ud de bedste odds på nettet

odds.dk - for alle som vædder på sportEr du som de fleste andre på udkig efter de bedste odds på alt fra fodbold til tennis, så har vi et god tip til dig. På odds.dk finder du dagligt en samling af de bedste odds på de mest interessante kampe. Det være sig alt fra EM i kvindefodbold til den danske superliga. Her finder du ikke bare de bedste odds samlet på en let og overskuelig måde, her finder du også tips til de kampe og begivenheder der bliver samlet på odds.dk. På odds.dk finder du derudover eksklusive promotions, lige som du også finder følgende guides:

Asian Handicap

Asian Handicap er et populært spil hos mange bookmakere, men for europæere som er vant til klassiske handicap-spil, kan det være svært at forstå hvordan Asian Handicap fungerer. På odds.dk har de gjort det hårde arbejde for dig, og har lavet en stor guide der en gang for alle lærer dig alt hvad der er værd at vide om Asian Handicap.

Bookmakers

Hvad er en bookmaker og hvordan finder man dem. Kan man selv være en bookmaker? Find en stor guide på odds.dk, der guider til at finde den bookmaker der passer til dig. Læs om de forskellige spil og regler de enkelte bookmakere har.

Mobile Betting

De fleste danskere har efterhånden fået anskaffet sin en telefon eller tablet der kan gå på nettet, og det betyder naturligvis at du kan odds på din mobil og tablet. Men hvilke bookmakere tilbyder det, og hvordan fungerer produktet. Læs meget mere på odds.dk, hvor du også kan finde ud af hvordan du kommer til at oddse uden at du skal have fat i dit NemID.

Oddset

Du har sikkert hørt om det et hav af gange, og givet selv spillet det op til flere gange. Men hvad er oddset præcis og hvordan fungerer det. På odds.dk er der lavet en stor guide der tager dig igennem oddset, båden historien og de muligheder Danske Spils produkt tilbyder.

Sport i TV

Er du vild med at se sport i TV, så finder du på odds.dk en stor guide til hvordan du kommer til at gratis sport i TV. Se også hvilke tv-kanaler der viser sport i TV.

Livebetting

Livebetting er blevet et af de mest populære produkter hos bookmakerne. At spille live på en kamp man selv sidder og følger, kan give spilleren en ekstra fordel, da han live kan se hvordan en kamp udvikler sig. Det er også rigtig fedt at kunne stå på et stadion i Danmark og bette på den kamp man står og følger. På odds.dk er der naturligvis en guide til livebetting.

Spilleloven i Danmark

I Danmark fik vi pr 1. januar 2012 en ny  spillelovgivning i Danmark. Det betyder at bookmakerne skal have licens for at udbyde spil til danskerne. Det betyder også, at bookmakerne er underlagt kontrol af spillemyndigheden, hvilket er din sikkerhed for at alt går sikkert til. Derudover en dansk licens også, at alle gevinster er skattefrie, da bookmakerne allerede har betalt skat til den danske stats. På odds.dk har du mulighed for at læse meget mere om spilleloven i Danmark.

Betfair Trading Strategi

Sidst men ikke mindst finder du en stor guide til at oddse på Betfair. Betfair er en spillebørs, hvor du har mulighed for at købe og sælge odds. Det kan være svært for nye spillere at forstå konceptet til at begynde med, men har du først brugt 10 minutter på odds.dk, kan du være sikker på at du ikke længere er i tvivl om hvordan du skal bruge Betfairs spillebørs.