Rake dig til en andel af hele USD 2500 hver ugen hos Betsafe Poker

Alle danske kunder der spiller online poker hos Betsafe Poker for ægte penge. De er automatisk med i kampen om en sublim hovedpræmie på $400 hver eneste uge.

For hver gang du spiller online poker for ægte penge, så optjener du point hos Betsafe Poker. Disse point kan komme dig til gavn, i de store ugentlige pokerrace hos Betsafe Poker. Dette race er udelukkende for alle de danske kunder, som er kunde hos Betsafe Poker.

Du behøver ikke at gøre noget for at være med i det ugentlige race, andet end at spille så mange turneringer du har lyst til. Du er også velkommen til at spille cashgame eller Sit And go. Det eneste der spiller nogen rolle, det er hvor meget du kan rake og hvor mange point du kan samle sammen.

Hvis du blot ender blandt de 25 bedst placerede på den ugentlig rangliste, så vil du være sikret en af de 25 pengepræmier der er på spil uge efter uge.

Der er $400 i hovedpræmie til vinderen, og der vil være $50 til de dårligst placerede når ugen den er omme.

Her kan du se den totale præmiefordeling, ud af de i alt 25 spillere der vil blive belønnet med gratis penge fra Betsafe Poker.

Det er en god ide at kridte skoene med det samme, så du er klar til at gøre en seriøs indsats på næste mandag allerede.

Du kan hente helt op til $2.500 i skattefri Betsafe Poker bonus, ved at oprette en ny Betsafe Poker konto og lave dit første indskud.

Lav din Betsafe konto her!