PokerStars bonus

PokerStars.dk

Det tager ikke mange minutter at blive kunde hos verdens største online poker site PokerStars.

Nye kunder kan med fordel få en stor poker indskudsbonus, som du kan læse meget mere om herunder.

 

En fremragende bonus

Det første man møder når man opretter sig som kunde hos PokerStars, er deres formidable velkomst tilbud i form af en poker bonus på 100 % op til $600.

For dem som ikke er klar over hvad dette betyder, vil vi gå lidt mere i dybden omkring hvad denne poker bonus fra PokerStars indebærer.

Den type poker bonus som PokerStars tilbyder alle deres nye kunder, er en såkaldt indskuds bonus på 100 % op til $600. Det betyder, at PokerStars matcher dit indskud med 100 % op til $600.

Bonuspengene bliver sat ind på en særskilt bonus konto hos PokerStars. Der kan ikke spilles online poker fra denne konto da den udelukket har den funktion, at den opbevarer din bonus indtil den udløses og overføres til spillekontoen. Det er nemlig “desværre” sådan, at man først kan få sin PokerStars poker bonus udbetalt, når man har levet op til bonuskravene.

Download gratis PokerStars software

 

Vejledning i bonusfrispilning

Når du har oprettet dig som kunde hos PokerStars, vil du blive bedt om at oplyse en PokerStars bonuskode eller en PokerStars kampagnekode, forbindelse med dit første indskud. Når du ser dette felt, skal du blot skrive PSP7824, og du vil automatisk være berettiget til at modtage den store PokerStars poker bonus.

Det er nævneværdigt, at understrege PokerStars rent faktisk giver dig mulighed for at benytte denne PokerStars bonuskode på dine 3 første indbetalinger(gyldigt de første 90 dage efter første indskud), og ikke bare på dit første indskud. Dog er tilbuddet om 100 % op til $600, et samlet tilbud fordelt på de første 3 indskud.

Vælger du derfor, at indskyde $600 første gang, så kan du ikke opnå mere i velkomstbonus på dine øvrige indbetalinger. Til gengæld kan du vælge, at dele din PokerStars bonus op i 3 bidder, og på den måde undlade at lave et stort indskud første gang.

Når du har foretaget dit første indskud og benyttet PokerStars bonuskoden, vil du få et tilsvarende beløb reserveret på din PokerStars bonus konto. Har du eksempelvis indsat $200, har du altså $200 stående på en lukket PokerStars bonuskonto.

Disse penge vil løbende blive udbetalt i rater af $10 for hver gang du har optjent 170 VPP. Man har i alt 180 dage til at spille hele den totale PokerStars poker bonus fri, hvilket inkluderer alle de penge man indsætter de første 3 gange op til $600.

 

Hvordan optjener man VPP

For at optjene VPP kræver det, at man spiller poker online hos PokerStars for rigtige penge. Det vil sige du ikke optjener VPP (VIP Player Point), når du spiller poker for sjov eller deltager i gratis poker turneringer hos PokerStars. Det er ligegyldigt om du spiller cashgame, Sit & Go turneringer eller multitable turneringer, så længe det er for rigtige penge du spiller. Hver gang du spiller en Sit & Go turnering eller en multitable turnering, vil der blive taget en procent del af indskuddet til den samlede præmiepulje, og en procentdel der går til PokerStars. Den del der går til PokerStars kaldes for turneringsgebyr, som er det gebyr som PokerStars opkræver i betaling for at drive Pokerrummet. For hver gang du betaler $1 i turneringsgebyr, giver PokerStars dig 5.5 VPP. Deltager du i turnering der koster $11, vil der blive taget $10 til den samlede præmiepulje og $1 i turneringsgebyr. Du optjener altså 5.5 VPP for at deltage i turneringen.

Hvis du spiller cashgame får du tildelt VPP på en lidt anden måde. PokerStars giver nemlig 6 VPP pr. $1 der bliver indsamlet i rake, til deling mellem alle de aktive ved cashgame bordet, når man sidder ved et cashgame bord med plads til 8 spillere eller flere. Det er ligegyldigt hvor mange der sidder ved bordet, så længe der er plads til 8 eller flere. Hvis der eksempelvis sidder 6 mand ved et 8 mandsbord, og der bliver taget $1 i samlet rake i en given hånd. Vil hver spiller der har fået tildelt kort i hånden, modtage 1 VPP fra PokerStars.

Sidder du derimod ved et cashgame bord, hvor der er plads til 7 spillere eller færre, giver PokerStars 5.5 VPP til deling pr. $1 der bliver indsamlet i rake pr. hånd. Det skal siges, at dette kun gælder hvis man spiller cashgame fra $0.05/$0.10 og opefter. Spiller man på lavere stakes, får man et andet antal VPP pr. $1 der bliver taget i samlet rake pr. hånd.

Dette kan du se via nedenstående skema:

VPPs givet per $1,00 USD i indsamlet rake VPPs givet per €1,00 EUR i indsamlet rake
$0,01/$0,02 10 €0,01/€0,02 12,5
$0,02/$0,05 8,5 €0,02/€0,05 10,5
$0,05/$0,10 7 €0,05/€0,10 9

Med ovenstående 4 punkter, har du forhåbentligt fået et bedre overblik over hvad der kræves af dig for, at få fingrene i den gigantiske PokerStars bonus på 100 % op til $600. Nu hvor du ved hvor meget du skal optjene for, at få spillet hele din PokerStars bonus fri.

Kender du lidt til dit eget niveau og evner som pokerspiller, kan du garanteret regne dig frem til, hvor meget du skal spille i forhold til hvor stor en PokerStars poker bonus du skal spille fri.

 

Verdens største pokerrum

Til sidst er der kun at sige, at PokerStars er verdens største pokerrum, og du skal derfor ikke være bange for at der kommer til at mangle modstandere. Du kan med garanti logge ind på din PokerStars konto alle døgnets 24 timer, og finde andre pokerspillere der er klar til at spille mod dig.

Dette gør det naturligvis også nemmere at spille din PokerStars bonus fri, da der altid vil være rigeligt med trafik, så du ikke behøver at sidde og vente på at borde bliver fyldt op. Niveauet hos PokerStars er meget varierende, og der findes både gode og dårlige pokerspillere. Der er dog flest nybegyndere og lettere øvede pokerspillere hos PokerStars, især hvis man spiller på de små stakes og deltager i de små online turneringer.