Pokerskole i Bulgarien

Classic Poker giver en pokerrejse til Bulgarien væk d. 31. maj. Turneringen som spilles klokken 22 danske tid har en bounty på Henrik Witt til den spiller som slår ham ud af turneringen. Bulgariens rejsen går til Sunny Beach hvor op mod 40 danske poker entusiaster vil mødes og blive undervist af nogle af landets bedste pokerspillere indenfor cash games og turneringspoker.

Koster €5+€0.5 at være med i

Turneringen koster €5+0.5 at deltage i og rejsen som har en værdi at mere end kroner 10,000 er lagt oveni præmiepuljen og dermed er det stor ekstra værdi i denne turnering. Turneringen har været afholdt engang før hvor Henrik Witt trak sig sejrrigt ud af kampen og vandt turneringen hvorfor der d. 31. maj er dømt rematch.

Henrik Witt kendes for hans gode turneringsresultater tilbage i perioden 2005 og 2006 hvor et fornemt WPT finalebord i Paris resulterede i en 4. plads og $212.000 på præmiekontoen. Classic Poker er Danmarks ældste skattefrie pokerrum og såvel gevinster som rakeback skal der ikke betales skat af.

Kom med til Bulgarien

Kom med til Bulgarien og få en pokeroplevelse for livet når der afholdes bounty turnering på Classic Poker d. 31. maj klokken 22.00. Dagen før har Classic Poker som sædvanligt den store €100,000 guaranteed hvor vinderne belønnes med mere end €20,000 hvilket er en pæn gevinst i en turnering med færre end 700 deltagere.

Husk at Classic Poker giver alle 30% rakeback der udbetales hver måned og at der samtidigt gives en bonus på op til €1000 til nye spillere.