Poker Software

unibet_bord_580x353

Hvilken poker software skal man vælge til at spille poker på nettet? Det er det spørgsmål både nye og erfarne pokerspillere ofte stiller sig selv.

Det kan nemlig være svært at finde hoved og hale i de forskellige poker bonusser man tilbydes som ny kunde, og derudover er nogle pokersites en del af et større netværk, mens andre igen er 100% selvstændige med egen poker software og eget netværk.

De mest kendte poker netværk er iPoker og bwin.party, hvor f.eks. Bet365 Poker er et af de mere velkendte på iPoker og Danske Spil Poker på bwin.party.

 

Undgå de helt små pokersites

Det er ikke de eneste pokersites værd at besøge, men er der mange spillere online under peak hours, og derfor kan det være en god idé at søge mod et pokersite på disse netværk, hvis man vil være sikret en vis mængde action ved bordene.

Vælger man et for lille pokernetværk, risikerer man ganske enkelt at skulle vente i timevis på at en sit n go bliver fyldt op, eller at skulle stille sig til takke med små turneringer med mikroskopiske præmiepuljer.

Hvem gider f.eks. spille med i en $400 guaranteed, hvis man kan spille med om en million dollars i stedet? Dét kan du hos f.eks. PokerStars, som er verdens største pokerrum på nettet, og hvor du finder cash games og turneringer i alle størrelser og med buy-ins fra micro stakes til nosebleed taksterne.

Læs om PokerStars bonus og VIP Program her ->

 

Hvilken poker software skal jeg vælge?

Når spørgsmålet lyder, hvilken poker software man skal vælge på nettet i dag, findes der heldigvis gode poker guides til at hjælpe dig på vej. Ved at læse anmeldelser af de forskellige pokersites hos online poker guides som pokersoftware.dk, kan du finde meget mere information om det enkelte pokersites software, og ikke mindst hvad du kan forvente, når du downloader og installerer softwaren på din computer.

Personligt er vi dog langt større fans af den nye, prisvindende poker software hos Unibet, fordi der her er kælet om detaljerne og spiloplevelsen er helt i top.

Derudover, måske vigtigt af alt, har Unibet Poker skræddersyet deres pokerrum til at passe bedre til hobbyspillere end pokerhajer – bl.a. ved at forbyde trackingsoftware som Holdem Manager og PokerTracker der ellers er lovlige de fleste steder – og det er med til at gøre spillene blødere. Med andre ord: Hvis du er god til poker, vinder du flere penge her end de fleste andre steder.

Du kan læse en god anmeldelse af Unibet Poker her, og se hvad der er på plakaten netop nu ift. velkomsttilbud og bonusser.

 

Poker software til mobilen

Det er stadig ikke alle pokersites som per definition tilbyder poker på mobilen. Faktum er, at kun en håndfuld har rigtigt gode klienter til mobilen, men markedet ændrer sig konstant i takt med den teknologiske udvikling, og der går formentligt ikke længe, før du kan spille mobil poker over hele linjen.

I øjeblikket er PokerStars, Danske Spil Poker og 888Poker blandt de pokersites med den bedste poker software til mobilen, og særligt PokerStars må  her være værd at fremhæve. Kommer du primært til at spille poker på mobilen og ikke fra en PC eller Mac, bør du måske bare holde dig til PokerStars.

 

Poker software til Mac-computere

Langt de fleste pokerspillere spiller stadig via en ganske almindelig PC, men flere og flere skifter de gamle PC’ere ud med moderne Mac-computere, og det har skabt en efterspørgsel på Mac-kompatibel poker software.

Hos Pokermac.dk har man specialiseret sig i Mac Poker, og for nyligt kom der en artikel om det bedste Mac-pokerrum i 2016. Hvis du er Mac-ejer, og er træt af at køre bootcamp eller lign. for at kunne trække dine pokerklienter, så læs med hos Pokermac.dk, og se om du ikke kan finde en bedre kompatibel software til din Mac-computer.

 

Skattefri poker software

poker-skatUanset om du spiller via mobil-telefonen, PC’en eller din Mac, er det vigtigt at sikre dig, at du spiller skattefri poker. Som  udgangspunkt har softwaren ingen indflydelse på, om du skal betale skat af dine gevinster, når du vinder i poker. Det har derimod pokersitets licens.

I 2012 fik Danmark en ny spillelov, og det er vi mange der er glade for, for nu er der nemlig 100% gennemsigtighed ift. det evige spørgsmål om poker og skat. Før i tiden var hver enkelt spiller selv ansvarlig for at indhente et bindende svar hos SKAT, hvis man vil have skattefrihed på sit online pokerspil, og der var ingen garantier, for hvis pokersitet havde licens udenfor EU, var gevinsterne som udgangspunkt skattepligtige.

Men takket være den nye spillelov á 2012, er det altså nu muligt at spille 100% skattefrit poker i Danmark, uden at skulle gøre noget som helst selv. Pokersiderne i Danmark har nemlig licens hos Spillemyndigheden under den danske stat, og med tilladelsen fra Spillemyndigheden kommer også skattefrie gevinster på poker, odds og casino.

Læs mere om skattefri poker hos en af Danmarks bedste poker guides, Classic Poker, hvor der er guldkorn at komme efter for danske pokerspillere.