Poker Heaven afholder EUR 500 freeroll

Den 11. september 18.30 dansk tid afholder Poker Heaven en særlig €500 Community freeroll som du kan være med i helt gratis. Alt hvad du skal gøre for at kunne være med er at gå ind på facebook og trykke ’Synes godt om’ til deres pokerside. Når dette er gjort vil du kunne tilmelde dig turneringen og dyste mod alle de andre fans. Med hele €500 i puljen er dette en freeroll som er særligt attraktiv at være med i, så det kan varmt anbefales at man får oprettet en konto hos Poker Heaven så man kan deltage.

200 % bonus til nye kunder

For at byde dig ekstra varmt velkommen giver Poker Heaven en 200 % sign-up bonus på helt op til €1000 på din første indbetaling. Med så flot en bonus er det helt logisk at man prøver de mange spil som udbydes hos Poker Heaven, og hvis du alligevel er på jagt efter et godt sted hvor der både er EU licens og masser af turneringer dette stedet for dig. Du finder cash games og turneringer i alle prisklasser døgnet rundt, og med det store udvalg og den flotte bonus er det en rigtig god ide at spille netop her.

Søndagsturnering med €50k garanteret

Poker Heaven har desuden ændret deres normale €50.000 garanterede turnering til at være af Head Hunter struktur så man har mulighed for at vinde ekstra præmier for hver eneste spiller man eliminerer fra turneringen. Det giver ekstra meget action, og indskuddet hedder stadig €80+€5 så du kan nyde en stor garanteret turnering for forholdsvist få penge.

Opret din konto gratis

Det er helt gratis at oprette en konto hos Poker Heaven, så lav en konto allerede nu og spil med i den store €500 freeroll som bliver spillet den 11. september!