Player Points forandres hos Betsafe Poker

De fleste kunder hos Betsafe Poker er klar over at man optjener såkaldte Player Points når man bidrager med rake ved at spille poker om rigtige penge. Førhen har systemet dog været en smule forkert skruet sammen da turneringsspillere fik tildelt flere point end dem som er mest glade for cashgames.

Derfor vil alle spillere nu modtage 3.6 player points for hver $1 de bidrager med i rake, og derfor er det nu blevet meget mere rimeligt for alle kunder at opfylde både sign-up bonussen, men så sandelig også kravene for at være med i deres VIP program.

En fordel for alle

De nye ændringer i systemet er en klar fordel for alle, så nu er det totalt ligegyldigt om du vil spille turneringer eller cash games. Ingen variant giver mere værdi end den anden, og derfor behøver du ikke dedikere dig til en specifik variant når du f.eks. vil spille din bonus fri.

Dette er en klar fordel for alle, så hvis du kunne tænke dig at blive klogere på det nye point system og gerne vil se hvad Betsafe Poker kan tilbyde dig, så kan det anbefales at man får oprettet en konto.

Bonus, VIP program og kampagner

Betsafe Poker er et af de hotteste steder at spille online poker, og her finder du blandt andet en valgfri sign-up bonus på op til $2000, et gennemtænkt VIP program der giver dig mulighed for 40 % i cashback, og de bedste turneringer for pokerspillere. Der er derfor kun gode grunde til at du bør blive kunde hos Betsafe Poker, og med deres valgfrie sign-up bonusser kan du vælge lige præcis den bonus som passer bedst til dig.

Træd ind i en verden af høj værdi og masser af poker hos Betsafe Poker nu.

Få din online poker bonus her!