Paradise Poker er skattefrit for danskere

Der er godt nyt til spillere som gerne vil spille hos Paradise Poker og være sikre på at deres gevinster er fritaget fra beskatning. Paradise Poker har nemlig fået EU licens, og det betyder at dine gevinster er skattefrie, og med den fremragende nyhed er der absolut ingen grund til ikke at nyde de mange tilbud og være med. Paradise Poker tilbyder dig masser af intens action 24 timer i døgnet, og hvad enten du er til turneringer eller cash games har du rig mulighed for at finde et spil som passer netop til dig.

Helt skattefrit

Både din eksklusive sign-up bonus såvel som din Paradise Poker rakeback og alt andet du måtte vinde på bordene hos Paradise Poker er fritaget fra beskatning, så du kan i ro og mag nyde mange spil uden at skulle spekulere på at dine gevinster går i andre lommer end dine egne. Dette er en gigantisk fordel da du derved er sikret de bedste betingelser for dit spil, og siden at Paradise Poker har en EU licens betyder det også at de er underlagt nogle af de strengeste sikkerhedsregler, så vælg trygt Paradise Poker hvis du både vil være sikker på skattefrie gevinster og ærligt spil.

Op til €1000 skattefri bonus

Paradise Poker giver alle nye indskydende spillere en sign-up bonus på 200 % af det beløb de sætter ind på deres konto. Maksimalt €1000 kan man få i bonus, og det kræver €500 i indskud at få det fulde ud af dette tilbud, men så er du til gengæld også sikret en af de bedste bonusser der findes, og det er ikke noget man kan klage over.

Besøg Paradise Poker med det samme og sørg for at du spiller et sted hvor du er sikret skattefrie gevinster og få din bonus på op til €1000 i dag.