Optakt til 888 Ligaen: Her er favoritterne i den bedste håndboldrække

Den bedste danske håndboldrække er i de seneste år kommet i en bedre og bedre forfatning. Det kan helt konkret ses ved, at ligaen for første gang har fået lavet en sponsoraftale med en så stor udenlandsk partner som 888. Aftalen betyder, at den danske herreliga kommer til at hedde 888 Ligaen i de næste to sæsoner.

I et interview med TV2 siger Divisionsforeningens direktør, Thomas Christensen.

– Det er utroligt vigtigt for vores selvforståelse, at vores håndboldmiljø trækker interesse fra store virksomheder. For første gang har vi fundet en global partner, og det beviser bare, at ligaen og ikke mindst dansk håndbold tiltrækker en masse opmærksomhed i øjeblikket, siger Thomas Christensen til TV2.

Og det er ikke kun navneændringen til 888 Ligaen, der er særligt spændende ved den nye sæson. Der er nemlig lagt op til en enormt spændende kamp om mesterskabet.

Artikel: Læs om sport og odds her

 

5 hold kan tage titlen

Ved sæsonstart så KIF København ud til at være den klare mesterskabsfavorit herhjemme. En sløj start har dog sat det stjernespækkede hold under pres. Det har til gengæld sat gang i spændingen i toppen.

For med KIF’s dårlige start er der nu flere hold, der har en reel chance for at blive danske mestre i håndbold. Efter sæsonens indledning indeholder listen umiddelbart Skjern Håndbold, Aalborg Håndbold, Team Tvis Holstebro, de forsvarende mestre fra Bjerringbro-Silkeborg og så KIF København.

Det er meget usædvanligt, at hele 5 mandskaber har en realistisk mulighed for at blive mestre. Og netop derfor er giver det ekstra god mening at spille på et af mandskaberne, hvis du har et godt øje til et af dem. For på grund af manglen på én klar favorit er der lige nu store odds at hente.

 

KIF’s jagt på revanche og fremadstormende nordjyder

I KIF-lejren var man slemt skuffede over sidste sæsons missede finaleplads. Det har betydet, at der endnu en gang er blevet investeret i truppen. De nye ansigter bærer præg af holdets spanske træner, men det er på ingen måde negativt. Antonio Garcia er kommet til, og det er altså en tidligere verdensmester med Spanien, der med garanti kommer til at volde modstanderne store problemer.

Hos Aalborg Håndbold har man både forstærket sig på trænerposten og på banen. Den tidligere KIF-træner Aron Kristjansson har taget tøjlerne, mens flere imponerende nyindkøb har tilføjet styrke til truppen. Den kombination er kommet fremragende fra start, og aalborgenserne sidder efter sæsonens første kampe helt i top.

Som 888 Ligaens navn indikerer, satser 888Sport på den danske håndboldliga. Du finder derfor også særligt høje odds hos dem – både når det gælder årets mester og de ugentlige kampe.