Odds hos Danske Spil

Danske Spil er dansk bettings ”grand old man” med en fødselsattest, der siger 1948.
Tidligere har Danske Spil haft monopol på spil i Danmark, men dette blev der gjort op med i 2012 med liberaliseringen af det danske spilmarked.
Danske Spil har dog formået at fastholde sin stærke position, og der er i dag tusindvis af kunder, der hver uge oddser på Danske Spil. Danske Spil har nemlig et stort udbud af spil, der har eksisteret igennem mange år.

 

>> Odds hos Danske Spil her <<

 

Find dit yndlingsspil på Danske Spil

Hos Danske Spil har man populære og kendte spil som Måljagt, Tips 12 og 13 og meget mere til. Det giver dig som spiller rig mulighed for at finde lige netop de spil, som du søger. Der er altså mulighed for at spille på målscorer, gætte udfaldet af en række kampe og masser af andre former for spil. Danske Spil har bygget sin side op med et let og overskueligt interface, hvor du nemt kan navigere rundt på de forskellige sider.
Der tilbydes et væld af forskellige sportsgrene og specialspil, og der er i den grad noget for enhver smag.

 

Vælg den platform, der passer dig

Hos Danske Spil tilbyder man spil på flere forskellige platforme. For det første er der naturligvis mulighed for at spille i det lokale supermarked eller kiosken, som var eneste mulighed i mange år. Danske Spil er nemlig fast inventar i mange af landets supermarkeder og kiosker, sådan man kan oddse, mens man ordner indkøbene.
Derudover er der også mulighed for at spille via PC, Mac og mobil. Danske Spil har i øjeblikket ikke en app til odds, men fortvivl ej! Danske Spil har nemlig udviklet er yderst mobilvenligt site, således du fra din mobil eller tablet kan spille på de kampe, du ønsker. Til forskel fra PC og Mac kræver dette ej heller login med NemID.