Nyt Point Race i april hos Bet24 Poker

Det er kun i den senere tid at Bet24 Poker er begyndt at holde rake races, men man må sige at det er blevet en kæmpe succes.

Tusindvis af pokerspillere har nemlig i de sidste par måneder kæmpet med om de mange penge som har været på højkant, og igen i april måned er der udsigt til store præmier.

Bet24 Poker afholder nemlig et identisk Point Race der præcis som i marts måned, vil have en samlet præmiepulje på $100.000.

For at deltage skal man bare være kunde hos Bet24 Poker og spille så meget poker som man har mulighed for.

Fordelt over 2 perioder

Bet24 Poker har igen valgt at opdele deres race til at køre over to forskellige perioder. Dette er gjort for at give de knap så aktive spillere en bedre chance for at få en præmie.

De første af de to races vil derfor køre fra den 2-15. april, og dernæst følger så det sidste som vil finde sted fra den 17-30. april.

Der er således $50.000 i puljen i hvert race, og vinderen af hvert vil få en præmie på $5.500 overført til deres konto hos Bet24 Poker.

Ekstra værdi

Med disse to $50.000 Point Races, er der derfor masser af ekstra værdi i april måned hos Bet24 Poker, og du kan også tage et nærmere kig på deres nye STT leaderboard.

Her er der præmier for $20.000, og det hele foregår fra den 31. marts og frem til den 13. april.

Vil du heller ikke gå glip af de mange gode tilbud som findes, så benyt linket herunder og opret din konto hos Bet24 Poker allerede i dag.

Glæd dig også til at få en 100 % bonus på op til 6000 kroner når du laver din første indbetaling!

Opret din Bet24 konto