Nye heads-up turneringer hos Betsson Poker

Er du fan af adrenalinpumpende action og masser af poker har Betsson Poker netop lanceret et nyt format inden for heads-up poker som du uden tvivl vil blive glad for. Her har du nemlig mulighed for at spille med i nye Dobbelt Shootout turneringer hvor fire spillere tilmelder sig den samme turnering og det kun er den bedste spiller der går hjem med pengene. Er du derfor en haj til at spille heads-up poker og vil maksimere dine gevinster bør du uden tvivl kigge nærmere på disse turneringer hos Betsson Poker.

Forhøjet værdi

Når man normalt spiller STT Heads-up turneringer er det kun imod en enkelt modstander. Det betyder at du maksimalt kan fordoble dit indskud, men med dette format kan du firdoble dine penge for den samme indsats, og det gør at disse turneringer har en markant forhøjet værdi for dygtige Heads Up spillere. Du finder desuden Dobbelt Shootout turneringerne på alle tænkelige takster, så du kan spille med fra helt ned til $1+$0.20 og op til $200+$15. Der er derfor noget for alle med det brede udvalg af priser, så du behøver ikke lede længere hvis du vil blive en bedre heads-up spiller.

Kører hele tiden

Disse Shootout turneringer har vakt stor interesse blandt pokerspillere på alle niveauer, og derfor finder du dem 24 timer i døgnet hos Betsson Poker. Du kan altid være sikker på at finde en STT eller MTT turnering der passer til dine behov, og det er med til at gøre Betsson Poker ekstra attraktivt for de spillere der ikke ønsker at bruge timevis på ventetid.

Du kan endda også få op til $2000 i bonus som ny kunde, så hvis du endnu ikke har oprettet dig hos Betsson Poker er det en god ide at få det gjort så du også kan være med.

Besøg Bonusriders.dk og lav din konto!