Ny hjemmeside kommer hos Betsson Poker

Betsson Poker har altid formået at være en udbyder har været helt i front når det kommer til nye tiltag og regler inden for online poker. Med den forestående liberalisering af det danske marked for online poker har Betsson Poker lige nu deres medarbejdere i gang med at lave en helt ny hjemmeside som du uden tvivl vil komme til at holde af. Her kan du nemlig orientere dig om alle deres gode tilbud og kampagner samt modtage 100 % dansk kundeservice så du aldrig er mere end et klik fra kvalificeret hjælp.

Betsson.dk er navnet

Navnet på den nye hjemmeside er Betsson.dk og det er faktisk ikke en helt dum ting at blive kunde hos Betsson Poker i det nye år. De er nemlig et af de få firmaer der har fået en fuld licens til at udbyde både poker, casino og sports betting og er derfor særdeles pålidelige. Desuden vil der også være masser af fantastiske bonusser klar til alle de danske kunder der opretter sig i det nye år, så du behøver ikke bekymre dig om at lovgivningen ødelægger dine muligheder for at få lidt mere værdi ud af dit spil.

Opret en gratis konto

Du kan selvfølgelig spille helt som normalt frem til det nye år hos Betsson Poker, og det er ganske gratis at oprette en konto. Lige så snart at lovgivningen træder i kraft vil din konto blive flyttet over på deres danske side hvor det desuden bliver påbudt at benytte sig af NemID når man vil spille online poker. Dette er lavet for at give dig ekstra sikkerhed så ingen ubudne gæster nogensinde kan komme i nærheden af dine konti.

Følg med i udviklingen og opret en konto med det samme hos Betsson Poker så du kan være med.

Spil hos Betsson Poker