Ladbrokes Poker giver dig VIP fordele nemt

Efter at Ladbrokes Poker i tidernes morgen valgte at gå over til det store Microgaming netværk har deres tilbud fået en anelse højere værdi. Dette udmønter sig særligt i deres VIP program hvor man nu lettere end nogensinde kan få uvurderlige fordele. For at blive VIP spiller hos Ladbrokes Poker skal du blot optjene 10.000 poker point på et månedligt basis, og så snart man har gjort det er man klar til at blive forkælet med kontante tilbud og masser af unikke promotions. Du får blandt andet 30 % i loyalitetsbonus der derfor sikrer dig maksimal værdi hver måned du er VIP spiller.

VIP freerolls

Udover den store loyalitetsbonus som gives til alle VIP spillere hver måned er det også muligt at spille med i særlige VIP freerolls der spiller hvert kvartal. Her er der både mulighed for at vinde de nyeste gadgets samt masser af kontante beløb og turneringsbilletter. Derudover vælger Ladbrokes Poker også fra tid til anden at invitere deres mest loyale spillere med til diverse sportsbegivenheder som kan være alt lige fra Premier League i fodbold til VM i dart. Fordelene er værd at kigge nærmere på, og opnår du først VIP status vil du formentlig aldrig vælge en anden udbyder.

VIP kundeservice

Med de mange fordelagtige tilbud der allerede er nævnt kan man roligt sige at Ladbrokes Poker går op i at give deres kunder det absolut bedste, men en anden vigtig ting er også at man som VIP spiller, vil få tildelt en personlig manager. Disse personer kan kontaktes 24 timer i døgnet og vil tage sig af alle forespørgsler eller problemer du måtte have i forbindelse med dit spil hos Ladbrokes Poker.

Find ud af mere om de mange fordele ved at oprette en konto hos Ladbrokes Poker med koden RIDERS straks.

Opret dig hos Ladbrokes Poker her