Inter Poker afholder EUR 7000 InterTwined race

I hele december måned giver Inter Poker dig nu muligheden for at vinde ekstra store kontante præmier ved at spille med i deres nye kontante rake race kaldet InterTwined.

Dette er faktisk meget som et normalt rake race, men forskellen er dog at du vil modtage bonus point i det samlede leaderboard for hver gang du spiller 5 raked hænder, og det betyder at du nemmere kan stige i position og derfor vinde endnu flottere præmier. Det hele sker fra den 1-31. december, og alle med en konto hos Inter Poker kan være med.

Overskuelige regler

For at være med i denne kampagne skal du optjene så mange FPP point som du har mulighed for, og det er ligegyldigt hvilken type af poker som du foretrækker. Alle former for cashgames, STT og MTT turneringer tæller med i den endelige stilling, og så længe det er om ægte penge kan du se frem til at blive belønnet med point. Inter Poker, vil belønne dig med 1 InterTwined point for hver €0.25 du bidrager med i rake, og du vil altså også modtage 1 point ekstra for hver 5 raked hænder du spiller.

Spil nu og vind

Du har også mulighed for at få fat i din andel af de €7000 der er lagt i puljen, så opret en konto hos Inter Poker med det samme og så kan du også være en del af dette gode tilbud. Du har desuden også mulighed for at nyde godt af deres nye julekalender som vil køre frem til den 24. december, og her finder du blandt andet sæder til deres store €50.000 Head Hunter turnering, rake races og mange andre fine præmier.

Skynd dig derfor at være med i dette nye rake race og vind ekstra kontanter til det nye år.

Spil hos Inter Poker her!