Info om PokerStars rakeback

Info om PokerStars rakeback

Kvak.dk har en udmærket artikel om PokerStars rakeback. Grundprincippet er at man hos verdens ubetinget største pokerrum ikke får direkte penge udbetalt til ens konto men at man som spiller i stedet får indirekte betalinger gennem loyalitetsprogrammet.

Op til 50 % rakeback

Selve den betaling en spiller opnår er tæt på 50% i rake rabat så længe der frispilles bonus. Der findes forskellige bonusser såsom indbetalingsbonus, Stellar Rewards og Milestens bonus penge. Dertil kommer så værdien af de FPP (Frequent Player Points) point man optjener og kan veksle til turneringsindskud, kontanter eller bruge som betaling for masser af forskellige elektroniske dingenoter.

Den største værdi i mine øjne er dog det massive antal spillere som siden har og den massive reklame som de laver i hele verden. Der findes ganske enkelt ikke andre pokerrum som vokser disse dage og dermed er PokerStars mere eller mindre det eneste pokerrum som får ny tilgang af fisk dagligt.

Poker indkomst bør altid beregnes som gevinster+rakeback+bonus+værdi af loyalty program. Har man et vist niveau som spiller, er der gode chancer for at ens gevinster eller BB/100 klart overstiger indtægten på rakeback når man spiller hos et pokerrum som sørger for at reklamere. Rene rakeback pokerrum har ofte langt hårdere modstand og ens gevinster dermed mindre.

Direkte rakeback eller ej. PokerStars er og bliver et must spillested for seriøse pokerspillere.

Få op til $600 i bonus med koden PSP7824

Maksimal indirekte PokerStars rakeback opnås ved at benytte PokerStars Kampagnekode PSP7824 som giver 100% bonus op til $600 på det første 3 indskud. En fin bonus metode som ingen andre bruger men som tilgodeser at spillere ikke behøver at finde $600 frem for at modtage den størst mulige bonus.

PSP7824 konto laves her