Frederik Brink klar til at vinde WPT Danmark

Som en af Danmarks absolut bedste turneringsspillere skal man også have en god portion selvtillid i ryggen, og det må man erkende at Frederik Brink er i besiddelse af. Han udtaler nemlig at han forventer intet mindre end solid værdi ved WPT Danmark, og man må således forvente at danskeren har planer om at overhale alle de øvrige deltagere ved denne event. En af grundene til at Frederik Brink spår mange bløde spillere, kan blandt andet være på grund af at Danske Spil har sendt et utal af glade amatører med til det hele i Vejle. Der er dog også større navne der skal konkurreres imod på det flotte Casino Munkebjerg.

Hård start for Brink

På trods af hypotesen om at et der skulle være masser af dårlige spillere ved denne turnering, har Frederik Brink dog måttet indse at karma måske har givet ham svar på tiltale. Han har nemlig trukket et noget uheldigt bord der tæller flere af de etablerede navne inden for poker i Danmark, og det er derfor ikke en helt nem opgave der venter den dygtige pokerspiller. Både Martin Vallø, Søren Kongsgaard og flere prominente spillere står klar til at få fingrene i Frederik Brinks chips, så der skal spilles godt før at dag 2 bliver en realitet for danskerens vedkommende.

Forventer stærk dynamik

Med op til flere tidligere møder iblandt Frederik Brink og de føromtalte profiler, forventer danskeren en hård dynamik ved den første dag af WPT Vejle. Om de øvrige spillere har den samme forventning til dette er dog endnu uvist, men mon ikke at der vil blive gået ekstra hårdt efter at give ens venner samt kollegaer en lærestreg ved det stjernespække bord.

Har du ikke fået kvalificeret dig til WPT Vejle kan du dog prøve at se om du kan vinde vej til en af de øvrige turneringer ved at oprette en konto hos Party Poker. Brug koden RIDE500 når du tilmelder dig, og så vil du blive givet en 100 % bonus på op til 3000 kroner.

Kom til WPT via Party Poker