Fortune Poker garanterer EUR 50000 hver uge

Hver eneste søndag er der lagt op til masser af store præmier og actionpræget poker hos Fortune Poker. Dette er nemlig dagen hvor den ugentlige €50000 garanterede turnering finder sted. For bare €80+€5 kan du være med til at vinde din andel af de mange penge som garanteres i denne spændende event hvor vinderen hjemtager godt 100.000 kroner.

Et rimelig indskud

De fleste store søndagsturneringer har et indskud som er svært at finde pengene til, og derfor er Fortune Poker et glimrende valg hvis man både vil spare lidt på selve indskuddet og have mulighed for at vinde stort i form af den flotte præmiepulje der er garanteret hver eneste uge.

Headhunter turnering den første søndag hver måned

Den førte søndag i hver måned er der desuden lagt op til endnu mere action når den ugentlige turnering forvandles til en HeadHunter turnering hvor indskuddet er lige så lavt som det plejer, men hvor der også vil være en ekstra præmie på alle spilleres hoved så der er ekstra meget at spille for. For hver spiller du slår ud af turneringen vil 80 % af deres bounty blive udbetalt direkte til din konto, mens de resterende 20 % vil blive sat på dit eget hoved så du kan forvente at dine modstandere vil gøre alt for at slå dig ud af turneringen.

Dette spændende koncept har vakt stor interesse blandt de tusindvis af spillere der huserer på Boss Media netværket, så hvis du også synes det kunne være interessant at være med skal du bare registrere dig til turneringen og forhåbentlig se frem til masser af ekstra præmier foruden de €50000 som er garanteret.

Tag et smut forbi Fortune Poker nu og så kan du tilmelde dig turneringen og samtidig få op til €1000 i bonus som ny kunde. Tjek desuden de mange fede promotions der hele tiden kører så du kan få ekstra meget ud af dit spil.