Fortune Poker afholder EUR 100000 freeroll

Endnu engang er Fortune Poker på banen med de saftigste kampagner nogen som helst steder på internettet. Inden længe vil tusindvis af spillere møde hinanden til et brag af en freeroll turnering. Der vil nemlig være astronomiske €100.000 på højkant, når Fortune Poker afholder denne helt specielle freeroll den 12. juni 2011.

Kvalificer dig nu

Fra i dag og frem til den 12. juni kan du kvalificere dig til denne lækre turnering helt gratis. Alt hvad der kræves er, at du spiller et antal raked hænder, og derefter vil du få gratis adgang til en lang række satellitturneringer.

En af de interessante ting ved den store €100.000 freeroll turnering er, at maksimalt 3.000 spillere vil deltage. På denne måde vil du være sikret en langt hurtigere turnering og en matematisk bedre chance for at ende i den bedre del af feltet.

Med mere end 740.000 skattefrie kroner på spil, er der lagt op til en af de vildeste freeroll turneringer nogensinde afholdt. Det kan desuden anbefales, at man går i gang med at kvalificere sig til turneringen allerede nu, da kravene for at spille med i satellitturneringer kun vil stige frem til at den endelige turnering vil blive afholdt.

Hvis du opretter en konto hos Fortune Poker nu, vil du for så lidt som 200 raked hænder kunne spille med i en af de ugentlige satellitter, som sender stribevis af spillere med til det store brag. Det har aldrig været nemmere at få adgang til så stor en turnering, som det er tilfældet hos Fortune Poker.

Opret en konto og få bonus

Ved at oprette en konto med det samme vil desuden kunne få op til €1.000 i Fortune Poker Bonus ved brug af deres fremragende tilbud. Det kræver blot €500 i indskud at få del i denne bonus, så det er en god ide at få oprettet sig hos Fortune Poker med det samme.

Opret en Fortune Poker konto nu!