Fordobl dine gevinster hos Mermaid Poker

Mermaid Poker er klar med et fantastisk flot koncept der giver dig mulighed for at fordoble dine gevinster i to særligt udvalgte turneringer. Hver dag finder du 2 turneringer af samme slags hvor €3000 vil være garanteret, og det bedste af det hele er at du kan købe dig direkte ind for meget få midler. Det koster nemlig kun €3 at tilmelde sig, og for den pris kunne du se frem til en meget stor udbetaling. Mermaid Poker har nemlig et rigtig godt tilbud klar til dig hvis du skulle lande i pengene i begge turneringer på en af de udvalgte dage hvor de kører.

Fordobl dine gevinster

I denne turnering gælder et par helt særlige regler som kunne give dig masser af penge på kontoen. Hvis du spiller med i begge de to daglige turneringer og ender i pengene i dem begge vil Mermaid Poker fordoble dine gevinster. Det betyder at en præmie på €25 i den ene turnering og €75 i den anden vil give dig yderligere €100 på din konto, og du finder næppe et bedre tilbud andre steder hvis turneringer med høj værdi er noget for dig.

Begrænset periode

Dette tilbud gælder kun i en begrænset periode, så du skal oprette dig med det samme hvis du vil være en del af det. Disse særligt udvalgte turneringer kører hver dag fra den 12-30. september og du finder dem i lobbyen under navnet ”€3000 Daily Double”. Tilmeld dig dem begge og end i pengene. Så fordobler Mermaid Poker dine gevinster, og så har du masser af penge du kan bruge på lige hvad du har lyst til.

Tag del i dette enestående tilbud og opret din konto hos Mermaid Poker i dag og så kunne du blive dobbelt så rig på at spille med i to af de samme turneringer hver dag i september måned. Opret Mermaid Poker konto