Fodbold Livescore fra fortid til nutid

livescore-dkFor 20 år siden var fodbold livescore noget med at sidde klistret til skærmen en lørdag eftermiddag og se tipslørdag. Hver gang den velkendte ”dong” lyd lød i stuen, lænede alle sig lige frem i sofaen for at se hvem der nu havde scoret. Det var jo vigtigt for tipskuponen om Brighton i den næstbedste række havde udlignet, eller om Birmingham endeligt havde sikret sig sejren.

Faktisk blev det at følge opdateringerne fra de andre kampe næsten vigtigere end at se den kamp der blev vist i fjernsynet – hver uge var jo en ny mulighed for at ramme 13 rigtige!

Det er ikke så anderledes fra i dag. I dag sidder vi stadig klistret til skærmen, det er bare en anden skærm. Vi sidder nu og følger med på computeren, ipadden eller telefonen, for at følge vores favorit hold og status på vores væddemål. Alle vores mobile enheder har gjort det muligt for os døgnet rundt at følge med i hvordan det går i stort set hvilken som helst fodbold kamp verden over.

Det er ikke ualmindeligt at man ser folk til konfirmationer, bryllupper og firma receptioner lige tjekke de seneste opdateringer, og det er efterhånden blevet socialt acceptabelt at gøre det midt i en samtale – det kan endda ofte ændre samtalens emne til fodbold, uden at det er noget der bliver rynket på næsen over.

Fodbold er den sport som vi i Danmark interesserer os mest for, og dermed er det naturligvis også fodbold livescore vi mest eftersøger. Udover diverse reklamefinansierede livescore sider, er bookmakerne rigtigt gode til at levere fodbold livescore. Typisk har de store bookmakere livescore på alle de ligaer de udbyder odds på, og de store danske udbydere har ofte livescore helt ned til Danmarksserien så alle danske fodboldfans kan følge deres favorithold.