24h Poker afholder low limits rake race

Marts måned er den tid hvor foråret så småt begynder at springe frem, og det er heller ikke en måned som går uberørt hen hos 24h Poker. De vil nemlig igen være værter for et stort €20000 race for spillerne på de laveste takster, og der er således fine muligheder for at indkassere en ekstra kontant betaling i denne periode. Alle former for cashgames op til €0.25/€0.50 i indsatser samt €10 STT turneringer, vil give dig point i det store leaderboard. Spiller du højere end dette vil du således ikke have mulighed for at deltage, så dette tilbud er kun tiltænkt dem der begår sig på de lavere niveauer.

Gevinster

24h Poker har på forhånd valgt at opdele pengepræmierne i 4 identiske races. Hvert af dem har derfor €5000 i præmiepuljen, og der er €315 til vinderen af dem alle. De øvrige 99 mest aktive kunder vil også vinde en præmie, så der er virkelig tænkt stort med denne kampagne. Med muligheden for en kontant belønning af den bedre slags, er der virkelig god grund til at vælge 24h Poker, så hvorfor gå glip af de €20000 der skal fordeles i denne måned.

Tilmeld dig i dag

Har du ikke en konto hos 24h Poker, kan du oprette en med det samme. Dette er en gnidningsfri proces der tager mindre end 5 minutter, og du har også mulighed for at få en 100 % bonus på op til €500 i forbindelse med dit første indskud. Derudover tilbyder 24h Poker også et glimrende VIP program for alle deres kunder, og her er der mulighed for at få kontante belønninger i takt med at man optjener VIP point.

Spil med i det store Low Limits Rake Race i marts måned og se hvor mange penge du kan få fingrene i.

Tryk her og opret dig